zondag, 16. juli 2006 - 14:35

Man sticht brand in woning ex-vrouw

Tilburg

De politie verdenkt er een 39-jarige Tilburger van dat hij gisteravond rond 22.55 uur brand gesticht heeft in de woning van zijn ex-vrouw aan de Graaf Walramstraat. Hij was toen kennelijk in het gezelschap van zijn 45-jarige (ex) zwager. De rol van deze man wordt nader onderzocht. De politie heeft ter plaatse beide mannen aangehouden en in verzekering gesteld.

Rond 22.55 uur kwam bij de Gemeenschappelijke Meldkamer in Tilburg een melding van een keukenbrand binnen in een woning aan de Graaf Walramstraat. De brandweer kwam snel ter plaatse en bluste de brand die woedde in de keuken en woonkamer.

De 36-jarige bewoonster bleek op vakantie te zijn in Turkije. Buurtbewoners vertelden dat kort voordat de brand uitbrak de ex-man van de bewoonster en haar broer in het pand geweest waren. Toen de politie ter plaatse kwam was de broer van de bewoonster nog voor de woning aanwezig. Hij is direct aangehouden. De andere verdachte kwam even later poolshoogte nemen, hij is op grond van de gerezen verdenkingen eveneens aangehouden. De politie stelt een nader onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):