vrijdag, 22. september 2006 - 22:56

Man uit Coevorden vermist

Coevorden

Sinds donderdagmorgen 21 september wordt de 54-jarige Christiaan Pil uit Coevorden vermist. Zijn ongeruste familie heeft bij de politie aangifte gedaan van zijn vermissing. Er zijn aanwijzigen dat Christiaan Pil het leven niet meer ziet zitten. Daarom wil de familie graag weten wat zijn huidige verblijfplaats is.

Christaan Pil is donderdagmorgen rond 08.00 uur met zijn auto vertrokken. Vanaf dat moment is het niet duidelijk waar hij naar toe is gegaan.

Zijn signalement luidt:
blanke man, leeftijd 54 jaar, fors postuur, 1.92 m lang, rossig/grijze baard en snor, blond/grijs stijl haar, kalend, bronskleurig oudere type bril met grote glazen. De man gebruikt geen medicijnen.

Bij zijn vertrek droeg Christiaan Pil vermoedelijk een donkerblauwe spijkerbroek met daarop een lichtblauwe spijkerblouse, bruine schoenen, donkere sokken, een brede gouden trouwring en een horloge met een brede bruin lederen band.

Hij is weggereden in een: bruine jeep Cherokee, voorzien van het kenteken VB-ZD-22. De auto is een tweezitter en heeft opvallende goudkleurige velgen.

Heeft u informatie over de verblijfplaats van Christiaan Pil dan kunt u om contact op te nemen met de politie in Coevorden via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):