zondag, 9. juli 2006 - 12:54

Man valt van talud (Getuigenoproep)

Harmelen

Op zondagochtend rond 2.45 uur raakte een tot nu toe onbekende man zwaar gewond nadat hij met zijn fiets van een talud aan de Dorpsstraat in Harmelen was gereden. De man is vermoedelijk van het 80 cm hoge talud gefietst, waarbij hij op ongelukkige wijze met zijn hoofd op een betonnen stoep met daarop een ijzeren hekwerk terecht is gekomen. Daarbij brak de man zijn nek en liep een grote hoofdwond op. Het slachtoffer is met een trauma-ambulance overgebracht naar het AMC te Amsterdam. Inmiddels is zijn situatie stabiel. Zijn bloed wordt onderzocht op het gebruik van alcohol.

De politie is op zoek naar de identiteit van het slachtoffer en verzoekt mensen die de man van het volgende signalement menen te herkennen te reageren:
Blanke man, 45-50 jaar oud, stevig postuur, ongeveer 1.80-1.90m lang, rond gezicht, enigszins kalend. Hij was gekleed in een blauwe spijkerbroek, grijze sportsokken, blauw t-shirt, groene Reebok Outdoor schoenen.

Later bleek de donkerkleurige mountainbike van het slachtoffer niet meer op de ongevalsplek te staan. Mogelijk is de fiets gestolen of door omstanders cq. omwonenden veilig gesteld.

De politie verzoekt mensen die meer informatie hebben over de identiteit van de man, de toedracht van het ongeval of verblijfplaats van de fiets, contact op te nemen met de politie van het district Rijn en Venen: 0900-8844
Provincie:
Tag(s):