vrijdag, 10. november 2006 - 15:44

Man van fiets geslagen politie zoekt getuigen

Enschede

Een 35-jarige Enschedeër werd in de nacht van 9 op 10 november rond middernacht op de Broekheurnering in zijn woonplaats door twee mannen van zijn fiets geslagen. Het slachtoffer fietste op de fietsstrook langs de Broekheurnering in de richting van de Wesselerbrinklaan.

Ongeveer 200 meter voor de stoplichten liepen twee mannen die de fietser bij het passeren zonder enige aanleiding van de fiets sloegen. Hij kreeg van een van hen een dusdanige klap dat hij met zijn gezicht op straat viel, met een aantal behoorlijke schaafwonden tot gevolg. De twee mannen renden weg, vermoedelijk in de richting van de Geessinkweg.

Het slachtoffer is verdwaasd naar huis gefietst en is samen met zijn vrouw naar de poli van het ziekenhuis gegaan waar hij aan zijn verwondingen in het gezicht is behandeld.
In de loop van de vrijdag is een aangifte bij de politie opgenomen.

De politie wil graag in contact komen met mensen die het voorval op de Broekheurnering mogelijk hebben gezien en iets meer over de twee daders kunnen vertellen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Enschede-Zuid van de politie Twente onder nummer 0900-8844 of via het nummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):