vrijdag, 21. juli 2006 - 13:49

Man verdrinkt zijn puppies

zwijndrecht

Donderdag heeft een nog onbekende man een aantal puppies verdronken in het water aan de brug aan de Van Beethovenlaan in Zwijndrecht. Een vrouw, die met haar auto achter de auto van de man moest wachten, was getuige van wat de man deed. Toen de verdachte de vrouw in de gaten kreeg gooide hij de doos met daarin nog een pup neer, stapte in zijn auto, en reed hard weg. De vrouw belde de politie, maar die kon de verdachte niet meer achterhalen.

In de doos bleek nog een 5 a 6 weken oude pup te zitten. De getuige is hiermee naar de dierenarts gegaan. In het water lagen 2 puppies die inmiddels waren verdronken. Na het bezoek aan de dierenarts heeft de puppy een nieuw onderkomen bij de 35-jarige vindster. Het hondje heet ‘Beethoven’, vernoemd naar de vindplaats de Van Beethovenlaan. Het dier maakt het goed. Het jonkie is een kruising tussen een dwergpinser en een chihuahua.

De politie is dringend op zoek naar de man die dit op zijn geweten heeft. Volgens de getuige reed hij in een nieuw uitziende zwarte glimmende auto, vermoedelijk een bmw.
Het signalement van de man is: ongeveer 35 a 40 jaar, 1.80m, zwart haar, zwarte snor, blanke huid en hij droeg die dag een blauwe spijkerbroek en een wit overhemd.

De man die zich in bovenstaand verhaal herkend, wordt dringend verzocht zich te melden bij de politie in Zwijndrecht. Getuigen en/of anderen die meer weten van dit incident worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844
Provincie:
Tag(s):