woensdag, 16. augustus 2006 - 18:29

Manager Doornbos ontkent contact met MF1 Racing

Marco Zecchi, manager van Robert Doornbos, ontkent contact met MF1 Racing te hebben over een contract voor volgend jaar. De testcoureur van Red Bull Racing wil graag weer racen, maar daarvoor is bij zijn huidige werkgever geen plek, na de bekendmaking van Mark Webber en David Coulthard als racecoureurs voor volgend jaar.

MF1 Racing lijkt de enige mogelijkheid op een zitje als racecoureur, maar Zecchi ziet het niet gebeuren. "We hebben helemaal geen contact met MF1 Racing, ook niet voor een stoeltje voor 2007."

De Italiaan is al weer druk bezig om zijn pupil ook voor volgend jaar een stoeltje in de wereld van de Formule 1 te bezorgen. Daar zou volgens hem zelfs een mogelijk racestoeltje bij zitten. Maar zoals wel vaker in deze sport, veel details worden er niet vrijgegeven.

Zecchi meldde: "Ik kan bevestigen dat we volop met volgend jaar bezig zijn en we hebben contact met verschillende teams. Er zit zelfs een kans in dat Robert volgend jaar kan racen. Maar meer kan ik er niet over zeggen. Zodra er een overeenkomst is met een team, dan zullen we dat laten weten. Op dit moment is het ondanks alle speculaties niet verstandig om alles openbaar te maken."

Doornbos zelf laat dit gedeelte volledig over aan zijn manager, en gaat vrolijk door met veel testen en het geven van demonstraties. Gisteren reed de Rotterdammer nog over de Afsluitdijk met zijn Formule 1-wagen, en tijdens het DTM-weekend op Circuitpark Zandvoort zal hij ook een demonstratie geven. Hij ontbreekt alleen wel komende zondag bij Bavaria City Racing, in 'zijn' Rotterdam.
Categorie:
Tag(s):