maandag, 18. december 2006 - 10:27

Mannen met pech aangehouden

Drachtstercompagnie

Maandagochtend vroeg zijn een 18-Jarige inwoner van Musselkanaal en een 25-Jarige inwoner van Nieuw Pekela op de A7 nabij Drachtstercompagnie aangehouden op verdenking van het bezit van harddrugs, vuurwerk en een slagwapen.

Agenten zagen op de vluchtstrook vijf auto’s staan en namen even polshoogte. Eén van de auto’s bleek pech te hebben. Toen de agenten langs de auto’s liepen zagen ze in één voertuig een stalen honkbalknuppel liggen.

Om de knuppel in beslag te kunnen nemen werd de bestuurder van het voertuig verzocht om hem uit de auto te halen. Toen de bestuurder hier mee bezig was viel het oog van de agenten op een zakje met drugs. Nadat er nog een zakje met drugs en vuurwerk in de auto werd aangetroffen werd besloten om de 25-jarige bestuurder uit Nieuwe Pekela en zijn 18-jarige passagier uit Musselkanaal aan te houden.

Beide mannen werden overgebracht naar het politiebureau en voor nader onderzoek ingesloten. Ook de auto van de Groningers werd in beslaggenomen. Op de parkeerplaats van het bureau werden achter in de auto nog twee vuurwerkpakketten ontdekt. Ook deze werden in beslaggenomen.
Provincie:
Tag(s):