zondag, 6. augustus 2006 - 16:40

Mannen spelen politieagentje

Raalte

Zaterdagavond meldden zich een man en vrouw bij het politiebureau in Raalte. Zij vertelden dat ze onderweg waren geweest van Deventer naar Raalte toen voor hen uit een auto reed die nog al slingerde.Zij haalden de auto in, maar werden even later weer door die auto ingehaald.

De drie inzittenden staken daarbij hun middelvinger op naar de man en vrouw. Even later, in de omgeving van Raalte, hield één van de inzittenden een transparantbord met hierop ‘STOP POLITIE’ omhoog. De man en vrouw vertrouwden dit uiteraard niet en zijn rechtstreeks doorgereden naar het politiebureau.

Terwijl zij op het bureau zaten reed de betreffende auto langs. Hierop zijn de agenten achter de auto aangegaan. Deze werd aangetroffen op een parkeerplaats aan de Kanaaldijk Oostzijde. De 23-jarige eigenaar uit Soest werd meegenomen naar het bureau. Het is immers verboden je uit te geven als politieagent. De man verklaarde het bord zelf te hebben gemaakt. Het bord werd in beslag genomen.

Omdat de auto technisch niet in orde was is ook deze in beslag genomen. Na onderzoek aan de auto wordt de strafmate bepaald.
Provincie:
Tag(s):