maandag, 14. augustus 2006 - 20:10

'Mannetjes die helpen om schade te voorkomen'

Breda

Interpolis gaat een jaar lang gratis preventiechecks uitvoeren in 32 steden in Nederland. Klanten en niet-klanten van de verzekeraar kunnen zich via de website van Interpolis aanmelden voor een bezoek van het Preventieteam om hun huis gratis te laten controleren. Op 8 september bezoekt het Preventieteam Breda.

Tijdens de Preventiecheck loopt een specialist drie kwartier met de bewoners door het huis en geeft concrete oplossingen en preventietips. Aan de hand van een checklist controleert hij het huis op brand- en inbraakveiligheid.

De expert geeft tips en adviezen om waterschade en overspanning op elektrische apparaten te voorkomen en leert de bewoner bijvoorbeeld met een blusdeken een vlam in de pan te doven. Het bezoek van het team is een service van Interpolis en kost bewoners niets. Na de preventiecheck heb je als bewoner een helder inzicht in hoe je schade kunt voorkomen.

Met de preventiechecks wil Interpolis helpen om Nederland veiliger te maken. Het Preventieteam concentreert zich met preventietips-, adviezen en –instructies op risico’s die mensen lopen in en om het huis. In totaal gaat het preventieteam het komende jaar langs bij 10.000 woonhuizen in Nederland.
Provincie:
Tag(s):