maandag, 13. februari 2006 - 20:32

Matinee Musicale in Venlo

Venlo

Zondagmiddag werd in prachtig aangeklede Maaspoort in Venlo de Prinsenreceptie gehouden gevolgd door het Matinee Musicale. Deze jaarlijks terugkerend muzikale happening van het Venlose Vastelaovesgezelschap Jocus, was vrij toegankelijk en bezorgde de bezoeker alvast een aantal uren een aangenaam voorproefje op de naderende vastelaovend.

In een bomvolle Maaspoort vond daags na het Hofbal de Prinsenreceptie plaats van Prins Sef (III) Derkx en zijn adjudanten John Straten en Ton Tesink.

In het daarop volgende Matinee Musicale werd het toegestroomde publiek getracteerd op tal van Venlose artiesten. Ook verzorgde o.a. de Prinzengarde uit de partnerstad Krefeld een optreden, waarbij de speaker aankondigde dat het podium zo'n 8000 kilo kreeg te verduren.

Onder begeleiding van een goed geöliede Hofkapel en met zang van o.a. Kim Boot werd die middag een keur aan oude en nieuwe liedjes ten gehore gebracht.

Het programma werd afgesloten met een optreden van de Venlose groep "Zoe Maar". Twee jaar geleden nog volslagen onbekend, maar inmiddels een band die volle zalen weet te trekken.
Provincie:
Tag(s):