vrijdag, 27. oktober 2006 - 9:12

Maxime Verhagen op campagne

Maastricht

CDA fractievoorzitter Maxime Verhagen bezocht donderdag Maastricht tijdens zijn campagnebezoek. Centrale thema’s tijdens de campagne zijn veiligheid, bereikbaarheid en maatschappelijk ondernemen. De burgemeester van Maastricht, Gerd Leers vergezelde Maxime Verhagen bij zijn bezoek en toonde hem enkele ontwikkelingen in zijn stad.

De Fractievoorzitter startte zijn bezoek met een rondleiding over het terrein van woonwagencentrum Vinkenslag en gesprekken met de bewoners. Onderwerp van gesprek waren de ontwikkelingen die Vinkenslag heeft doorgemaakt de afgelopen jaren.

Aansluitend onthulde Maxime Verhagen op het Station van Maastricht het bord voor de TGV, op de plek waar vanaf 11 december de eerste TGV vanuit Brussel aankomt. Vervolgens nam hij het eerste exemplaar van een rapport over het ‘project voluntairs politie’ in ontvangst.

Aan het begin van de avond sprak Maxime Verhagen met jonge medewerkers bij Mc Donald’s Maastricht over maatschappelijk ondernemen en jeugdwerkgelegenheid waar hij ter afsluiting zelf de werkvloer op ging om een hamburger te bakken en serveren.
Provincie:
Tag(s):