woensdag, 13. december 2006 - 19:07

MECC Wintercircus Speciale kinderpremière

Maastricht

Het MECC Wintercircus is een echt familiecircus en het programma is daar dan ook volledig op afgestemd. Humor en spanning zijn hierbij belangrijke elementen. Clowns en acrobatiek zijn dan ook weer volop vertegenwoordigd.

“Bonbon & Tiina� uit Denemarken zorgen voor een uitermate grappig intermezzo. Met verschillende voorstellingen betreden zij tussen de acts de piste.

Adembenemende spanning wordt vertegenwoordigd door “Duo Vertigo� met een bloedstollende act op gevaarlijke hoogte.

Daarnaast presenteert het MECC Wintercircus met trots “The Diorios� uit Brazilië met de spectaculaire en wereldvermaarde act “The Split Globe of Death�. Een viertal waaghalzen rijden op motoren met een snelheid van boven de 75 km/u in een grote stalen kogel, waarna de bovenste helft van de kogel omhoog gaat en de crossmotoren bijna ondersteboven rijden.

Verder kan het publiek genieten van dierenacts, een buikspreker, een bungee act en nog veel meer sensationeel vermaak!

Na het enorme succes van vorig jaar, staat de première van het MECC Wintercircus ook in 2006 weer geheel in het teken van kinderen. Deze eerste voorstelling uit de reeks van acht, vond plaats op woensdag 13 december was speciaal afgestemd op het jonge publiek.

Een bezoek aan een circus is voor kinderen een enorme belevenis. Natuurlijk laten we deze indrukwekkende middag dus niet zomaar voorbij gaan. Bij binnenkomst werden de jonge gasten verwelkomd met kinderchampagne en popcorn.

Na het stilzitten op de tribune konden de kinderen zich lekker uitleven tijdens de kinderdisco! Tijdens deze disco werd er kindermuziek gedraaid en zullen de artiesten zich onder hen mengen en meezingen en -dansen!

MECC Wintercircus vindt plaats van woensdag 13 t/m zondag 17 december. Voor de tijden van de voorstellingen, kaartverkoop en uitgebreide informatie over het programma kunt u terecht op www.meccwintercircus.nl
Provincie:
Tag(s):