vrijdag, 16. juni 2006 - 10:26

Meet, Greet en Eat

Veldhoven

In aansluiting op de Meet & Greet van vorige zomer en de Kerst Meet en Greet, gaat op zaterdag 17 juni aanstaande de Meet, Greet & Eat plaatsvinden. Een grandioos wijkfeest met een scala van activiteiten. Deze bijzondere zomeractiviteit vindt plaats bij het winkelcentrum Heikant en de pleinen voor sporthal de Atalanta en de St. Maartenskerk.

Om 15.00 uur start het evenement met een braderie, die duurt tot 22.30 uur. Rond 18.00 uur vangt de grootste buurtbarbecue van ons land aan. Er kunnen zo'n 1.000 personen aan deze barbecue deelnemen.

Gelijktijdig met de barbecue vindt het entertainmentprogramma plaats, met optredens van o.a. dweilorkest Kwekske Herrie, Dé Dé dance ballet, de Samba percussiegroep Banda Nobra en John de Wit, een aanstormend talent met een Hollands repertoire.

Naast de barbecue zijn er ook ander gezellige eetkraampjes met o.a. loempia's, diverse snacks, poffertjes, ijs en suikerspin.

Rond 23.00 uur zal de wijkdag afgesloten worden met een grandioos vuurwerk, vanaf het dak van de Plussupermarkt.

Het doel van deze wijkdag is, om zoveel mogelijk wijkbewoners op een gezellige en ontspannen manier met elkaar in contact te brengen.
Provincie:
Tag(s):