zondag, 2. juli 2006 - 13:24

Meisje (10) gewond na schop bromfietser

Barneveld

Een 10-jarig meisje uit Barneveld raakte vrijdagmiddag gewond nadat een nog onbekende bromfietser tegen haar fiets schopte waardoor ze ten val kwam. Omstreeks 13.30 uur fietste het meisje samen met haar vriendinnetje over het fietspad van de Baron van Nagelstraat te Barneveld. Het tweetal fietste naast elkaar en reden in de richting van Voorthuizen.

Gekomen ter hoogte van de plaatselijke benzinepomp hoorde het meisje het geluid van een toeter. In eerste instantie wist zij niet waar het geluid vandaan kwam maar bemerkte even later dat het moest komen van een bromfiets die achter haar reed.

De bromfiets ging hierop links naast haar rijden en de persoon die achter op de bromfiets zat begon tegen de fiets van het meisje te schoppen. Hierdoor kwam de fietser ten val en liep diverse schaafwonden op. Omstanders hebben bij de benzinepomp de verwondingen behandeld. De bromfietser reed door.

Uiteraard wil de politie graag getuige(n) van dit gebeuren spreken. U kunt daarvoor contact opnemen met de politie via 0900-8844 of bij het politiebureau bij u in de buurt.
Provincie:
Tag(s):