maandag, 10. april 2006 - 14:14

Meisje (17) mishandeld

Zwolle

Een 17-jarige meisje uit Zwolle is zondagmiddag rond 17.00 uur mishandeld door een onbekend meisje. De Zwolse fietste vanuit Zwolle-Zuid richting het centrum toen zij in de Van Karnebeektunnel van achteren aan haar haren werd getrokken door het onbekende meisje. Na een woordenwisseling werd de Zwolse tegen de grond gewerkt waarna ze van het meisje meerdere trappen tegen haar hoofd en benen. Het meisje dat haar aan de haren trok en de trappen uitdeelde was in gezelschap van twee andere meisjes.

De politie is op zoek naar dit drietal. Het meisje dat de trappen uitdeelde was een blank meisje met stijl, lang blond haar. Zij was ongeveer 1.65 m lang en tussen de 15 en 17 jaar oud. Het meisje was gekleed in een witte jas met bontkraag en een blauwe spijkerbroek.
De twee vriendinnen waren vermoeldeijk even oud en waren van dezelde lengte. Zij hadden echter een getinte huidskleur. Een van deze meisjes had een piercing in haar bovenlip (knopje). Getuigen kunnen zich melden op telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):