woensdag, 7. juni 2006 - 19:40

Met de bus naar het OLS

Stramproy

Onder de titel ‘Limburgs Uitje’ biedt busonderneming Hermes zondag 2 juli a.s. busvervoer aan naar het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) in Stramproy. Belangstellenden kunnen die dag in alle bussen van Hermes in heel Limburg een (retour)kaartje kopen naar het OLS-terrein. Voor 1 persoon kost zo’n kaartje € 3,-, voor 2 personen is dat € 5,- en 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen betalen samen € 6,-.

Ook laat busonderneming vanaf 10.50 uur pendelbussen rijden tussen het NS-station Weert en het OLS-terrein in Stramproy. In totaal wordt de pendeldienst door 6 bussen onderhouden. Als het storm mocht lopen, dan worden nog eens 2 tot 3 extra bussen ingezet, zo laat de OLS-organisatie weten. Op die manier kunnen per uur circa 1.000 OLS-bezoekers worden vervoerd en als alle beschikbare bussen worden ingezet zelfs 1.500 bezoekers. Het ‘Limburgs Uitje’ is ook geldig en verkrijgbaar in de pendelbussen.

Door gebruik te maken van deze pendeldienst, kunnen bezoekers toch een pilsje drinken terwijl ze zich na afloop naar huis laten rijden.
Provincie:
Tag(s):