maandag, 12. juni 2006 - 20:45

Met de snUITbus kom je nog eens ergens

Coevorden

Het busvervoer is deze zomer nog beter afgestemd op de wensen van de toeristen in Zuid – Oost Drenthe. Na Emmen is nu ook Coevorden in de zomerperiode per snUITbus te bereiken. Een groot aantal toeristische attracties in de gemeente Coevorden is straks goed bereikbaar met deze bijzondere bus.

In de periode van zaterdag 8 juli tot en met zondag 3 september worden in Zuidoost – Drenthe extra bussen ingezet. Ook kunnen toeristen voor een zeer aantrekkelijk tarief gebruik gaan maken van het openbaar vervoer. Deze verbeteringen zijn tot stand gekomen door samenwerking tussen beheerders van verblijfsaccommodaties, de attractiebedrijven en OV – Bureau Groningen Drenthe.

Dagkaarten voor volwassenen kosten € 1,- en voor kinderen € 0,50. Deze kaarten zijn te koop bij de recepties van de deelnemende verblijfsaccommodaties.

De genoemde plannen zijn ontwikkeld en gefinancierd door, de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger – Odoorn, de attracties: Dierentuin Emmen, Veenland, Boomkroonpad, Drouwenerzand, Hunebedcentrum en Kabouterland. De verblijfsaccommodaties: Hotel De Giraf , Van der Valk Emmen, ’t Kuierpadtien, recreatiecentrum Zandpol, Landal parken Sandur, Land van Bartje en Aelderholt, de middenstand van Emmen en Borger en het recreatieschap Drenthe en Marketing Drenthe – Plus.
Provincie:
Tag(s):