dinsdag, 11. juli 2006 - 18:29

MF1 Racing zoekt nieuwe motorenleverancier

Het team van MF1 Racing richt de pijlen reeds op het volgende seizoen. Dit seizoen werden er nog geen punten behaald, maar heerst er binnen het team tevredenheid over de voortgang van de ontwikkeling. Met een nieuwe motorenleverancier hoopt men volgend seizoen de gemaakte ontwikkeling om te kunnen zetten in punten.

Toyota levert dit seizoen de motoren aan het MF1 Racing-team. Cosworth lijkt de beoogde opvolger in 2007, dat momenteel uitstekende motoren levert aan Williams, maar Kolles houdt alle opties open.

“We hebben genoeg opties, en daar zitten een aantal erg goede opties tussen�, zo vertelt teambaas Colin Kolles over de mogelijkheden. Kolles geeft toe een motorendeal in combinatie met een coureur niet in de weg te zullen staan. Hiermee lijkt de weg open te zijn naar onderhandelingen met bijvoorbeeld Mercedes-Benz, Renault of Ferrari.

De diverse motorenleveranciers hebben verscheidene coureurs onder contract staan die bij een overeenkomst wellicht naar voren worden geschoven voor een zitje bij het team van MF1 Racing. Mercedes-Benz is daarentegen al bekend met MF1 Racing-coureur Christijan Albers.
Categorie:
Tag(s):