woensdag, 12. juli 2006 - 22:21

Milieudienst controleert propaantanks na ongeval

Woerden

De Milieudienst Noord-West Utrecht controleert de komende maanden alle propaantanks bij particulieren in de gemeente Woerden. Aanleiding is een ernstig ongeval met propaangas in de regio. Dit meldt de gemeente Woerden woensdag.

De controles vinden plaats vanaf augustus 2006. Propaantanks moeten worden gemeld bij de gemeente. De milieudienst gaat controleren of de tank is gemeld en of de tank en het leidingwerk voldoen aan de voorschriften. Gebruikers van propaantanks worden schriftelijk of telefonisch benaderd voor een afspraak. De gebruiker moet bij de controle aanwezig zijn.

Op dinsdag 25 juli 2006 is er vanaf 19.30 uur een informatieavond bij de Milieudienst Noord-West Utrecht, Straatweg 66a in Breukelen. Dan wordt een toelichting gegeven op de controles en is er aansluitend gelegenheid om vragen te stellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Stoof van de Milieudienst Noord-West Utrecht, tel. 0346 - 260645, e-mail j.stoof@milieudienstnwu.nl. Ook kunt u terecht op de website van de milieudienst www.milieudienstnwu.nl.
Provincie:
Tag(s):