dinsdag, 24. januari 2006 - 11:16

Mini Cooper S XXL in Nederland

De Dark Silver Mini Stretch Limo Cooper S brengt een bezoekje aan Nederland. De XXL-Mini is ter ere van de Amsterdam International Fashion Week in ons land.

De Dark Silver MINI XXL is samen met zijn rode tweelingbroertje in het kader van de Olympische Spelen van 2004 in Athene in Los Angeles gebouwd. Na een kennismakingstournee door Azië, bevindt de Dark Silver MINI XXL zich momenteel in Europa. Ter ere van de festiviteiten rond de Amsterdam International Fashion Week, zal de 6,30 meter lange MINI Stretch Limo ook Nederland aandoen en VIPS vervoeren.

Zoals in elke gerespecteerde Limo, ontbreekt ook de champagnebar niet. Dé eyecatcher van deze unieke MINI XXL is echter de whirlpool achterin: deze biedt plaats aan twee personen... laat de champagne maar komen!

Het passagierscompartiment is uitgevoerd in zwart leder en biedt tot vier personen hoogstaand comfort en entertainment. De MINI XXL biedt uitstekend zitcomfort, panoramadak, airconditioning, een dvd/radio/cd-combinatie en een uitschuifbare flatscreen-tv die het achtercompartiment volledig van de chauffeur scheidt.
Categorie:
Tag(s):