donderdag, 16. november 2006 - 12:05

Minister Peijs geeft startsignaal N57

Middelburg

Op maandag 20 november start de aanbesteding van de N57 en worden verschillende voorbereidende werkzaamheden gevierd. De bijeenkomst vindt vanaf 16.00 uur plaats op de voormalige bedrijfslocatie van PontMeyer aan het Kanaal door Walcheren.

Op deze plek komt straks de inrit van het aquaduct. HID Rijkswaterstaat Zeeland Sjef Jacobs, wethouder gemeente Middelburg Frank Streng, gedeputeerde Provincie Zeeland Toine Poppelaars en minister van Verkeer en Waterstaat Karla Peijs verzorgen toespraken voor de genodigden.

De N57 is een samenwerkingsproject van Rijkswaterstaat Zeeland met Provincie Zeeland, gemeenten Middelburg en Veere, waterschap Zeeuwse Eilanden en ProRail. De aangepaste N57 op Walcheren loopt vanaf de Rijksweg A58 bij Nieuw- en Sint Joosland langs de noordoostkant van Middelburg, via Serooskerke naar Vrouwenpolder.

De weg kruist in Middelburg via een aquaduct het Kanaal door Walcheren. De planning is dat de aangepaste N57 uiterlijk in 2010 klaar is. Kijk voor meer informatie op de website www.rijksweg57.nl.
Provincie:
Tag(s):