zaterdag, 26. augustus 2006 - 9:03

Mishandelingen op uitgaansavond

Zwolle

In de nacht van donderdag op vrijdag vonden in het uitgaansleven van Zwolle verschillende vechtpartijen plaats, waarbij enkele personen gewond raakten. In de meeste gevallen was het overmatig gebruik van alcoholhoudende drank debet aan de verhitte vechtersbazen.

Bij een horecagelegenheid aan de Grote Markt vond in de nacht van donderdag op vrijdag een vechtpartij plaats. Binnen was tussen een groep onenigheid ontstaan. Een portier kwam tussenbeide en liep daarbij enkele klappen op.

In de nacht van donderdag op vrijdag vond aan de Jofferenwal een mishandeling plaats. Een man uit Zwolle (leeftijd onbekend) zou een andere man een kopstoot willen hebben geven maar deze man wist de kopstoot te ontwijken. De man zou vervolgens de Zwollenaar in het gezicht hebben geslagen waardoor deze buiten bewustzijn raakte. De Zwollenaar werd door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

In de nacht van donderdag op vrijdag vond aan de Voorstraat een vechtpartij plaats. Een viertal personen hadden onenigheid gekregen en er vielen klappen over en weer. De vier, in de leeftijd van 43, 40, 39 en 38 jaar, allen afkokmstig uit Zwolle werden aangehouden.
Provincie:
Tag(s):