zondag, 5. maart 2006 - 15:39

Moeder en kind op motorkap; bestuurder rijdt door

Enschede

Vrijdag 3 maart omstreeks 14.50 uur vindt op de kruising Wethouder Nijhuisstraat/ Jan van Goyenstraat een aanrijding plaats. Een 22-jarige Enschedese wil met haar kind op de arm ter hoogte van supermarkt Sanders de Jan van Goyenstraat oversteken in de richting van de ABM-AMRO Bank. Er staat daar op dat moment een vrachtauto stil met daarachter ongeveer acht auto’s.

De auto’s verlenen de vrouw voorrang om over te steken. Op dat moment komt een personenauto aangereden die de rij wachtende auto’s inhaalt. De bestuurder rijdt daarbij de overstekende vrouw aan die daardoor op de motorkap van de auto belandt. Zowel moeder als kind blijven ongedeerd maar zijn erg geschrokken. De bestuurder van de auto is boos over het voorval en er ontstaat een korte woordenwisseling waarop de bestuurder doorrijdt.

De bestuurder is een man van Turkse afkomst van ongeveer 26 tot 27 jaar oud. Hij bestuurde een blauwe BMW met vermoedelijk een Z in het kenteken.

Mocht iemand het voorval hebben gezien en/of de bestuurder kennen of het kenteken van de auto hebben genoteerd dan verzoekt de politie deze personen zich te melden via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):