vrijdag, 15. september 2006 - 11:12

Moeder steekt 12-jarige zoon neer

Amsterdam

Donderdagavond heeft een 32-jarige verwarde moeder haar 12-jarige zoon met een mes gestoken. Rond kwart voor twaalf rukten hulpverleningsdiensten uit voor een melding dat op de Henrick de Keijserstraat een vrouw met haar gewonde zoon liep.

Ze meldde een voorbijganger op straat dat zij de 12-jarige jongen met een mes had gestoken. Ambulancepersoneel die snel ter plaatse waren verleende, in afwachting van de politie, eerste hulp aan de 12-jarige. Zijn verwondingen bleken mee te vallen.

Tijdens de medische behandeling zagen de ziekenbroeders dat de 32-jarige moeder haar woning binnenging. Omdat er sprake was van een groot mes moesten de aanwezige hulpverleners de komst van de politie afwachten voor hun eigen veiligheid. Samen met de ambulancebroeders konden agenten en een te hulp geschoten verpleegkundige toegang krijgen tot het trapportaal.

Daar zagen ze dat de vrouw zich van het leven probeerde te beroven. Hierop zijn de hulpverleners overgegaan tot reanimatie en is de vrouw in zorgwekkende toestand overgebracht naar een ziekenhuis. De 12-jarige zoon is eveneens in shock naar het ziekenhuis vervoerd. De recherche doet onderzoek in het familiedrama
Provincie:
Tag(s):