vrijdag, 17. maart 2006 - 20:02

Molhoek en Sektioui niet tegen Feyenoord

AZ kan aanstaande zondag in de kraker tegen Feyenoord niet beschikken over Rogier Molhoek en Tarik Sektioui. Molhoek kampt met een blessure aan zijn buik, terwijl Sektioui wegens familieomstandigheden in zijn vaderland Marokko verblijft.

Trainer Louis van Gaal kan verder niet beschikken over Pius Ikedia. De kleine Nigeriaan kampt met een liesblessure. Stijn Schaars is nagenoeg en kan waarschijnlijk gewoon met AZ aantreden in de topper tegen Feyenoord.

Aan de kant van Feyenoord zal Pieter Collen de topper naar alle waarschijnlijkheid moeten missen vanwege een rugblessure. De rechtsback ondergaat zaterdag een laatste test, die moet uitwijzen of de Belg kan meespelen in het cruciale duel.

Mocht de 25-jarige Collen zondag niet fit genoeg zijn om te spelen, dan is het aannemelijk dat trainer Erwin Koeman, Serginho Greene weer een linie naar achteren haalt. Greene speelde de laatste wedstrijden op het middenveld ten faveure van Patrick Paauwe. Laatstgenoemde zal dan de plek van Greene innemen op het middenveld.

Erwin Koeman heeft verder jeugdspeler Jeffrey Altheer aan de selectie van de Rotterdammers toegevoegd. Hij zal tegen AZ op de bank plaatsnemen.
Categorie:
Tag(s):