donderdag, 13. juli 2006 - 14:43

Moonstock is op zoek naar bands

Enschede

MoonStock is nog op zoek naar bands uit de regio Enschede! Schrijf je in en profileer je op dit landelijke evenement. Zijn jullie die band die iedereen moet zien, maar lukt maar niet om die landelijke bekendheid te krijgen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor het MoonStock festival bij jou in de buurt!

MoonStock is een lokaal laagdrempelig festival voor bands, van alle soorten en maten, op verschillende locaties in heel Nederland. Het festival wordt georganiseerd in een locatie met een capaciteit tot circa 300 personen. Het aantal geselecteerde bands is zeven.

Deze bands spelen ieder drie kwartier en komen uit de plaats van de locatie of de directe omgeving hiervan. Je hebt dus de mogelijkheid op te treden in een leuke kroeg bij jouw in de buurt en je te profileren tegenover programmeurs en eigenaren van andere kroegen in jouw stad! MoonStock stelt haar podium en apparatuur ter beschikking om jullie de kans te geven meer optredens in de wacht te slepen en een grotere bekendheid te genereren in Nederland! Je hoeft alleen je instrumenten mee te nemen, want er staat al een volledige backline.

Het budget van Moonstock is laag en daardoor kan men de bands helaas niet betalen voor een optreden, wel krijgen men uiteraard voldoende consumptiebonnen om er een leuk optreden van te maken.

Voor meer informatie www.moonstock.nl
Provincie:
Tag(s):