zaterdag, 29. juli 2006 - 10:33

Motorclub MRTO houdt twee toertochten

Vledderveen

De afdeling toerclub van motorsportvereniging MRTO uit Vledderveen houdt de komende tijd twee toertochten. De toertocht leidt de deelnemers over een afstand van ongeveer 200 kilometer door onder meer de kop van Groningen.

De eerste motortoertocht wordt gehouden op zondag 27 augustus. Inschrijving vindt plaats in het clubhuis van de MRTO aan de Aviaweg in Vledderveen. Inschrijven kan van 9.30 tot 12.30 uur. Deze tocht gaat deels door Duitsland. De organisatie raadt deelnemers daarom sterk aan om hun groene kaart mee te nemen.

De tweede toertocht wordt gehouden in het kader van de Sport-, Spel- en Lichtweek in Alteveer. Deze tocht vindt plaats op zaterdag 2 september. Inschrijving vindt plaats in de feesttent in Alteveer. Deze tocht voert de motorrijders door drie provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. Inschrijven kan van 9.30 tot 12.30 uur.

De routes worden uitgezet in het zogeheten ‘bolletjes-pijltjes- systeem’ zoals dat door de KNMV wordt gehanteerd. Ook is de route verkrijg baar voor de GPS van Garmin. Wie de route op die manier wil ontvangen, kan een mail sturen naar tourvriendenmrto@planet.nl.
Provincie:
Tag(s):