maandag, 8. mei 2006 - 15:56

Motoren botsten op elkaar, meisje (8) gewond

Barneveld

Een gezin uit Apeldoorn, bestaande uit vader, moeder en twee dochters en afkomstig uit Apeldoorn is zondagmiddag op de motor in Barneveld op elkaar gebotst. De achtjarige dochter raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde omstreeks half twee op de Wesselseweg. De 43-jarige man, met achterop zijn elfjarige dochter, haalde op een gegeven moment een auto in. Zijn 39-jarige vrouw, met achterop de achtjarige dochter, volgde maar merkte kennelijk te laat dat haar man na het voltooien van de inhaalmanoeuvre weer moest afremmen voor een auto voor zich. De vrouw botste achterop de motor van haar man en kwam ten val.

De vrouw en haar echtgenoot en zijn duopassagier bleven ongedeerd. Het achtjarige meisje leek er echter ernstig aan toe te zijn, reden waarom naast een ambulance ook de traumahelikopter werd ingezet. Ook de brandweer bood bijstand. Het slachtoffertje is met onbekend letsel naar het UMC vervoerd.

Gedurende afhandeling sloot de politie de hele rijbaan in beide richtingen af. De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.
Provincie:
Tag(s):