woensdag, 22. november 2006 - 11:45

MotorNewz: motorshow met nieuwste motorprimeurs

Utrecht

Voor de vele motorliefhebbers met belangstelling voor de motorprimeurs van 2007 opent Jaarbeurs Utrecht dit weekeinde de deuren van MotorNewz, de nieuwe nationale motorshow met een indrukwekkende line-up van vrijwel alle merken. MotorNewz staat garant voor een dagje genieten van de nieuwste motormodellen, zoals de Ducati 1098, de MV F4-1000R en de nieuwste Yamaha R1. MotorNewz 2006 is geopend op zaterdag 25 november van 9 tot 21 uur en op zondag 26 november van 9 tot 18 uur.

MotorNewz wordt één grote motorshow in hal 1, de grootste hal van Jaarbeurs Utrecht. De bezoekers kunnen zich verheugen op nieuws en noviteiten van Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki, Harley Davidson, KTM, Ducati, Triumph, MV Agusta, Husqvarna, Buell, Cagiva, Moto Morini, Moto Guzzi, Aprilia, Husaberg, MZ.

Met een glaasje of kopje koffie in de hand kan rustig onderuit op het Bikers terras worden genoten van de nieuwste promotiefilms van tal van merken op een megascherm. Als het hart sneller gaat kloppen van één van de vele nieuwe modellen kan ter plekke een proefrit worden aangevraagd bij een dealer in de buurt. De motorbladen en motorclubs zijn aanwezig, de KNMV en Freebike presenteren zich aan motorrijdend Nederland met informatie over rijvaardigheidstrainingen. Ook kunnen de bezoekers op MotorNewz terecht voor leuke motorreis ideeën.
Provincie:
Tag(s):