zondag, 19. februari 2006 - 12:18

Musical Battle met Aida-ster Chaira Borderslee

Enschede

Maandag 27 februari is in de Vrijhof op de UT-campus de eerste Musical Battle. Ervaren musicalspelers en talentvolle zangers nemen het deze avond tegen elkaar op. De Musical Battle is één van de hoogtepunten van het festival Februari Muziekmaand dat deze maand in Enschede wordt gehouden. Het evenement begint om 20.00 uur. TMF-vj Miljushka Witzenhausen neemt de presentatie van deze Musical Battle voor haar rekening. De aftrap van de show is in handen van Chaira Borderslee, hoofdrolspeelster in de bekende musical Aïda en één van de grootste musicaltalenten die Nederland rijk is. Chaira geeft aan het begin van de avond een mini-concert van een half uur. Ze brengt onder meer musicalnummers van Elton John en Tim Rice ten gehore.

Het grootste deel van de avond is voor de deelnemende musicalgroepen. In vier rondes vertolken onder meer Music All, musicalgroep Ventura uit Kampen en een speciaal samengestelde groep van (conservatorium)studenten zelfgekozen musicalnummers. Een deskundige jury beoordeelt de optredens en geeft advies. Ook het publiek bepaalt mee wie de winnaar wordt van de Musical Battle 2006.

Tijdens de sing-a-long kan het publiek meezingen met de hits uit The Lion King, Grease en de ABBA-musical Mamma Mia. Na de juryuitslag kunnen bezoekers doorfeesten tijdens de Monday Night Fever Party.

Meer informatie over de Februari Muziekmaand en de Musical Battle staat op de website van Februari Muziekmaand.
Provincie:
Tag(s):