zondag, 2. juli 2006 - 20:30

N224 enkele uren gestremd door ongeval

Ede/Arnhem

De N224 tussen Ede en Arnhem is vanmiddag, 1 juli, tussen 14.00 – 16.00 uur afgesloten geweest voor verkeer nadat er een ongeval had plaatsgevonden ter hoogte van de Verlengde Arnhemseweg in Ede. Bij het ongeval waarbij drie voertuigen betrokken waren, raakten een 30-jarige vrouw uit Wezep gewond. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Ede gebracht.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 13.50 uur toen de vrouw - die vanuit Ede richting Arnhem reed - door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft kwam. Zij raakte de tegemoetkomende auto van een 27-jarige bestuurder uit Ede. De bestuurder en twee kinderen bleven ongedeerd. De bestuurster raakte vervolgens een tweede auto.

De bestuurder van deze auto, een 44-jarige man uit Arnhem en een kind bleven ook ongedeerd. De bestuurster raakte gewond. In verband met het technische onderzoek naar het ongeval door de Verkeersongevallendienst van de politie, werd de N224 tussen 14.00 – 16.00 uur afgesloten. Dit leidde tot aanzienlijke drukte vanaf de afrit A12 in de richting Ede. De KLPD en Rijkswaterstaat ondersteunde om de verkeersdoorstroming te begeleiden.
Provincie:
Tag(s):