vrijdag, 28. april 2006 - 21:37

Nachtburgemeester gaat vreemd

Rotterdam

Vanaf 1 mei 2006 maakt de nachtburgemeester van Rotterdam een opmerkelijke kledingmove. In de nieuwe commercial van Robijn verlaat Jules Deelder namelijk zijn favoriete zwarte outfit. Geïnspireerd door trendsetter Leco van Zadelhoff hult ook hij zich in maagdelijk wit.

In de serie 'Robijn doet de was bij ...' volgt Jules Deelder het trendadvies van Leco van Zadelhoff op en verruilt zijn zwarte kleding voor een stralend witte outfit. 'De zomer van 2006 is absoluut het seizoen van WIT', aldus Leco van Zadelhoff. 'Ik ben helemaal om. Zonder wit bestaat er immers geen zwart', zegt Jules Deelder. Jules Deelder had het tijdens de opname van de commercial nog wel even lastig. Al snel zat er een vlek op zijn witte outfit.

Het idee voor de nieuwe commercial is van het reclamebureau PPGH-JWT. De commercial is geproduceerd door Outcast Pictures. 'Witte kleding is deze zomer helemaal dé trend. Om deze trend kracht bij te zetten, hebben we Jules Deelder gevraagd zijn zwarte outfit (waarin hij in de Robijn Black Velvet reclame acte de presence gaf) eenmalig te verruilen voor een witte', aldus Hanneke van de Giessen van Robijn.
Provincie:
Tag(s):