zondag, 17. september 2006 - 16:23

Nazomeren

Bloemendaal

De laatste mooie dagen aan het eind van de zomer. Nog even genieten van het zonnetje op het strand van Bloemendaal aan zee. Zaterdag was het ruim 24 graden aan de kust en dat trok veel zonaanbidders naar de kust.

Zaterdag kwam de temperatuur voor de 7e keer boven de zomerse waarde van 25° uit en dat is nu net zo vaak als in september vorig jaar voorgekomen. De zon kreeg weer in een groot deel van het land vrij spel. Alleen in het noorden en noordoosten zat wat meer bewolking wat hiernaast op de satellietfoto te zien is.

Inmiddels is de gemiddelde temperatuur van deze maand al tot ruim 18° opgelopen en dat is 4° boven het normale gemiddelde. Vanavond en vannacht is het rustig en droog. Het koelt wat meer af dan de voorgaande nachten met 13 tot 15°.

Zondag zal de zon iets ruimte in moeten leveren en vooral in het oosten en zuidoosten is er kans op een regen of onweersbui. De meeste zon zal weer in het westen te vinden zijn. Verder zal er weinig wind zijn en komt de temperatuur tussen de 22 en 25° in te liggen.
Provincie:
Tag(s):