vrijdag, 29. september 2006 - 22:49

NEC boekt eerste overwinning

In de zesde wedstrijd van het seizoen boekt NEC pas de eerste overwinning van het seizoen. Heracles Almelo werd met 2-0 verslagen. Na elf minuten was het Boutahar die een voorzet van Holman doeltreffend afrondde.

Tien minuten later had diezelfde Boutahar de 2-0 op zijn schoen, maar Pieckenhagen redde. Tanghe verliet het veld met een wond aan zijn gezicht na een onbesuisde trap van Snoyl. Na rust was het een uittrap van Babos die door Worm bij de tweede paal werd voorgegeven. Boutahar schoot ook die bal achter de Duitse goallie.

NEC kwam enkele minuten eerder nog goed weg toen Wisgerhof Quansah in het strafschop gebied aan zijn shirtje trok maar scheidsrechter Wiedemeijer er geen penalty in zag. Mario Been na afloop: "We zijn nu helemaal terug.''