zondag, 12. februari 2006 - 17:17

Nederlander is een saaie liefdespartner

Rotterdam

Veel Nederlandse stellen vinden dat ze er een saaie relatie op na houden. Maar liefst 70% van de mensen wil meer passie in de relatie. Zij dromen van een overweldigend gevoel van liefde en voor iemand door het vuur willen gaan, passie in de relatie wordt heel belangrijk gevonden. Toch is het aantal dat een passionele verhouding heeft aanmerkelijk minder: 45%. Een vijfde van de mensen beleeft zelfs weinig of helemaal geen passie. Dit blijkt uit een onderzoek naar passie door Pluimen, marktleider op het gebied van beleveniscadeaus.

Een relatie met passie houdt in hoge pieken en diepe dalen. Vurige liefde uit zich in heftige seks, ruziemaken en elkaar verrassen. Voor stellen die geen passie meer beleven, is Valentijnsdag hét moment om het vuur aan te wakkeren. Maar hoe stook je dit vuur op? In ieder geval sámen. Uit het onderzoek van Pluimen blijkt dat het overgrote deel vooral 'quality time' inzet en elkaar aandacht geeft. 37% maakt het thuis gezellig, 43 % gaat er samen op uit, een klein deel van 8% geeft een tastbaar cadeau en toch nog 12 % doet helemaal niets!

Uit het aanbod van Passiepluimen, de romantische beleveniscadeaus van Pluimen, bleek de afgelopen drie maanden dat Nederlandse stellen het relationele vuur vooral willen oppoken in de sauna of met een erotisch pretpakketje van Mail & Female. Daarna volgen het thuis laten bezorgen van champagne, kamperen in het bos, een jazzcruise door de grachten en een bos grootbloemige rode rozen die aan huis bezorgd wordt.
Provincie:
Tag(s):