woensdag, 11. oktober 2006 - 9:38

Neeltje Sanduhan nog steeds spoorloos

Wolvega

De politie is nog steeds druk bezig met de zoektocht naar de vermiste Neeltje Sanduhan-de Vries uit Wolvega. De 49-jarige vrouw is sinds vrijdag 6 oktober spoorloos verdwenen.

Tot nu toe hebben de zoekacties geen resultaat opgeleverd en wordt er gevreesd voor haar leven. Nog steeds worden verschillende plaatsen onderzocht waar de vrouw eventueel zou kunnen verblijven.

Vandaag worden door de politie de natuurgebieden van het Fryske Gea, in de omgeving van Wolvega uitgekamd. Zij doet dat samen met medewerkers van het Fryske Gea. Ook wordt er uitgebreid gezocht op Ameland, waar zij regelmatig kwam.

Naast de zoektocht naar de vrouw wordt er nu ook gericht gezocht naar de fiets waarop zij is vertrokken. Het aantreffen van de fiets kan helpen bij het zoeken naar de vrouw.

Het gaat om een oude zwarte "weduwe� damesfiets met een verchroomde koplamp. De buis van het stuur naar de trappers is geel en zwart gestreept. Het achterspatbord van de fiets was met een spuitbus donkergroen gespoten.

Door de politie zijn de fietsstallingen bij de veerboten en het trein- en busstation al doorzocht.De politie hoopt nu dat de fiets door het publiek wordt teruggevonden. Zij kunnen dit melden bij de politie Fryslân op telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):