dinsdag, 28. november 2006 - 11:32

Nieuw medicijn tegen chagrijn online

Lisse

DANKIE.nl streeft naar 16 miljoen complimenten. “Wanneer iedere Nederlander één andere Nederlander een compliment geeft, hebben we straks 16 miljoen complimenten online. Dat betekent 16 miljoen keer een dosis positieve energie voor iedereen.� Aldus Peter ter Haak, van wie het idee van DANKIES afkomstig is.

Cynisme en kritiek is in overvloed vertegenwoordigd in het dagelijks leven. DANKIE.nl vormt een optimistisch tegenwicht en is gratis en voor iedereen toegankelijk.� Nadat het is aangevraagd, ontvang je na enkele minuten een wachtwoord per E-mail, waarna je kan inloggen en naar hartelust anderen “online� een compliment kunt geven.

Die complimenten zijn daarna direct op de Wereldlijst én op regionale lijsten terug te vinden bij de persoon aan wie ze gegeven zijn. Zo kan men het zien als Sipke Smallebroek uit Jipsing Boertange DANKIES heeft gekregen, maar ook bekende Nederlanders en wereldleiders die reeds DANKIES ontvingen staan op de lijst. Al met al is het een site waar je vrolijk van wordt en energie van krijgt. Het geven van een compliment op DANKIE.nl is erg leuk het is iedere keer weer leuk om terug te lezen. Bovendien blijkt het weinig of geen verschil te maken of je nu de gever of ontvanger bent van dankies, het is alleen maar leuk en positief.
Categorie:
Tag(s):