woensdag, 31. mei 2006 - 12:50

Nieuwe directeur voor het WNF

Zeist

De Raad van Toezicht van het Wereld Natuur Fonds heeft drs. Johan A. van de Gronden (43) per 1 augustus benoemd tot algemeen directeur. Van de Gronden volgt Niek van Heijst op, die op 28 januari geheel onverwacht op 51-jarige leeftijd overleed.

Johan van de Gronden heeft uitgebreide internationale ervaring op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, strategisch management, en financiële planning en controle van grote veldwerkprojecten.

Van de Gronden kijkt uit naar zijn nieuwe functie: “Niek van Heijst heeft een sterke organisatie achtergelaten, die stevige wortels heeft in de Nederlandse samenleving. Het is mijn ambitie om die maatschappelijke steun verder uit te bouwen. Samen met onze donateurs, jeugdleden, de politiek en het bedrijfsleven. Wereldwijde natuurbescherming is iets wat je samen met andere partijen moet doen.

Ook in internationaal verband kijk ik er naar uit om samen te werken met onze zusterorganisaties in andere landen. Er moet nog veel gebeuren om een gezonde natuur voor onze kinderen veilig te stellen. Maar dat is ook meteen de uitdaging van deze mooie functie en een bron van inspiratie.�
Provincie:
Tag(s):