donderdag, 5. oktober 2006 - 9:56

Nieuwe foto's dode man

Den Haag

Politie Haaglanden heeft nieuwe foto's vrijgegeven van de onbekende dode man die op zaterdag 30 september om 08:00 uur in het recreatiegebied Madestein nabij het sportcomplex van GDA en Hockeyvereniging HDS werd gevonden. Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.

Het gaat hier om een blanke man van ongeveer 1.70 m lang en 74 kilo zwaar. Hij man had een normaal postuur, kort donker haar en is vermoedelijk rond de 40 jaar. De man droeg een blauwe spijkerbroek, donkere sportschoenen met witte vlakken, een legershirt en een donkerblauw sweatshirt met met witte banen aan de bovenarmen en ter hoogte van de polsen.

Op de linkerborst van het sweatshirt bevindt zich een geborduurde (Chinese) draak met een rugbybal. Het slachtoffer heeft op zijn linkerbil een tatoeage van een elfje op een paddenstoel.

Personen die iets kunnen verklaren met betrekking tot de vondst van het stoffelijk overschot of die de man met de afgebeelde tatoeage herkennen worden verzocht zich te melden bij de politie.

Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen die kort voor de vondst mensen in die omgeving hebben zien lopen. Alle informatie is welkom via het telefoonnummer 070 – 424 1500. Bellen met Meld Misdaad Anoniem kan ook, het nummer is 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):