vrijdag, 17. november 2006 - 15:41

Nieuwe inwoners maken rondrit door gemeente Leek

Leek

Op zaterdag 18 november a.s. vindt er weer een kennismakingsbijeenkomst plaats tussen nieuwe inwoners, het college van burgemeester en wethouders, de raadsleden en griffier. Ruim 50 inwoners hebben zich dit keer aangemeld. De nieuwe inwoners worden ontvangen op het gemeentehuis en maken onder leiding van leden van het college van burgemeester en wethouders een rondrit door de gemeente.

Halverwege de rit is er koffie met gebak in restaurant 't Witte Paard. Daar is gelegenheid kennis te maken met leden van de gemeenteraad en met de griffier. Op het programma staat ook staat ook een bezoek aan het kerkje in Midwolde en een bezichtiging van discotheek Pruim.

Twee keer per jaar organiseert de gemeente een dergelijke kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe inwoners. Het gemeentebestuur vindt het belangrijk dat nieuwe inwoners het gemeentehuis weten te vinden en een indruk krijgen van het reilen en zeilen van de gemeente. Bovendien kunnen zij met hun vragen en opmerkingen de leden van het gemeentebestuur weer op ideeën brengen.

Inwoners die sinds kort in de gemeente wonen en nu nog niet zijn uitgenodigd kunnen in het voorjaar van 2007 een uitnodiging verwachten.
Provincie:
Tag(s):