vrijdag, 27. januari 2006 - 13:06

Nieuwe kleren voor Zwemclub Valkenburg

Valkenburg

De ruim 90 wedstrijdzwemmers van ZwemClub Valkenburg kunnen zich binnenkort weer allemaal in clubkleding presenteren tijdens wedstrijden. Twee jaar geleden werd het met een financiële bijdrage van hoofdsponsor Willems Koeltechniek, Nuth mogelijk om voor de leden clubkleding (polo-shirt, short en badmuts) aan te schaffen.

Nu er weer nieuwe kledingstukken nodig zijn (meer leden en vervanging) zijn er afspraken gemaakt met twee nieuwe sponsoren: Univé Zuid, Valkenburg en Process bbfm, Maastricht.

In augustus 2002 nam ZwemClub Valkenburg zijn intrek in het nieuwe zwembad van Sport- en Recreatiecentrum Polfermolen. Het aantal leden, bestaande uit wedstrijdzwemmers én trimmers/recreanten, bedroeg toen ongeveer 110.

Een jaar later werd Wim Ernes, directeur van Willems Koeltechniek uit Nuth, bereid gevonden voor alle wedstrijdzwemmers, namens zijn bedrijf, clubkleding beschikbaar te stellen. Wim is de vader van zwemster Maud en tevens trimzwemmer.

Na ruim twee jaar en een aanwas van ruim vijftig leden was er weer behoefte aan nieuwe kledingstukken. Hiervoor zijn twee bedrijven bereid gevonden die een financiële bijdrage willen leveren namelijk Univé Zuid en Process bbfm.

Univé Zuid heeft al sinds oktober 2002 een relatie met de zwemclub, toen de 1e ZwemLoop in samenwerking met ZCV werd georganiseerd. Vanaf het begin van het zwemseizoen 2005-2006 is Univé co-sponsor van de zwemclub evenals Process bbfm. Ook hier is sprake van een persoonlijke binding.

Rob Monissen, manager marketing van Univé Zuid en Patrick Ubags, algemeen directeur van Process bbfm hebben allebei zonen die lid zijn van de zwemvereniging. Van dichtbij merken zij dat zonder een financiële bijdrage van bedrijven het voor een vereniging moeilijk is het hoofd boven water te houden.

Wie de leden van Zwemclub Valkenburg in actie wil zien kan op 5 februari terecht in het zwembad van Sport- en Recreatiecentrum Polfermolen als de jeugdigen tot 12 jaar in actie komen tijdens de derde Speedo-wedstrijd van dit seizoen. Aanvang van deze wedstrijd is om 14.00 uur.
Provincie:
Tag(s):