donderdag, 30. november 2006 - 11:55

Nieuwe service Zorggroep Almere heet 'Almer'

Almere

Per 1 januari 2007 start Zorggroep Almere een nieuwe service onder de naam Almer. Almer is een servicepakket voor alle inwoners van Almere. Het pakket bevat gemaksdiensten, kortingen en services op het gebied van gezondheid. Met dit servicepakket wil Zorggroep Almere het de Almeerders makkelijker maken om gezond te leven en zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.

Almer, het nieuwe servicepakket van Zorggroep Almere, bevat allerlei gezondheids- en gemaksdiensten, zoals de opticien die aan huis komt en gezonde maaltijden die thuis worden bezorgd. Verder biedt Almer ! voordelen en aanbiedingen, zoals korting op de ziektekostenverzekering van Agis, de thuiszorgwinkels in Almere, de Interpolis Alles in één Polis ® of een bonus bij het afsluiten van een hypotheek bij de Rabobank.

Almer richt zich op alle inwoners van Almere die gezondheid belangrijk vinden: drukke gezinnen, alleenstaanden, tweeverdieners en ouderen die niet afhankelijk van anderen willen zijn. Zorggroep Almere wil hen met Almer extra gezondheidsservice bieden. In het servicepakket zitten diensten die niet in de AWBZ zitten en meestal niet door de zorgverzekeraar worden vergoed. Via Almer kunnen Almeerders hier met korting van profiteren.

Almer is een ledenorganisatie. Alle inwoners van Almere kunnen lid worden van Almere. In 2007 is het lidmaatschap gratis zodat iedereen het servicepakket kan uitproberen. Daarna is het lidmaatschap € 18,50 per kalenderjaar.

Deze nieuwe service van Zorggroep Almere wordt ondersteund door Agis Zorgverzekerin! gen. Voor zowel Zorggroep Almere als Agis is de samenwerking b! elangrij k om nog meer goede zorg te kunnen bieden aan Almeerse burgers.

Agis biedt leden van Almer 3% korting op de basisverzekering en 8% korting op de premie voor de aanvullende verzekering. Ook Almeerders die al bij Agis verzekerd zijn (maar niet door middel van een collectieve verzekering) kunnen van deze korting profiteren. Degenen die nu overstappen naar Agis zijn de eerste twee maanden geen premie verschuldigd over de aanvullende verzekering.

Zorggroep Almere verspreidt deze week een folder met uitgebreide informatie over Almer en een antwoordkaart. De folder zit in een opvallende blauw-groene envelop.
Gratis lid worden van Almer kan op drie manieren: vul de antwoordkaart bij de folder in, bel Zorglijn Almere, 0900 – 7755777 of kijk op de website www.zorggroep-almere.nl of www.almer.nl.
Provincie:
Tag(s):