donderdag, 27. juli 2006 - 11:32

Nieuwe Zoo-show in Dierenpark Emmen

Emmen

Het is half zeven in de ochtend en de dieren in de boerenschuur ontwaken. De boerin heeft het druk! Ze heeft zich verslapen en er moet nog héél veel gebeuren. Ze is dan ook erg blij met de kinderen die een handje kunnen helpen. Samen openen ze de grote baanderdeuren van de schuur. Maar wat is dat? Waarom liggen er allemaal veren bij het kippenhok? Wie is er vannacht op bezoek geweest?

In een levensecht decor ontdekken de kinderen allerlei dieren die ’s nachts rondspoken in en rond de boerderij. De nachtelijke dief heeft duidelijk zijn sporen achtergelaten, prikkelbare gasten zitten verstopt in het kippenhok en hoog in de binten slaan twee wijze vogels de kinderen gade. De boerin weet veel te vertellen over al deze dieren.

Met een kruiwagen vol prachtige objecten laat de boerin de kinderen van heel dichtbij kennis maken met de nachtelijke gasten van de boerenschuur. Ze kunnen ze voelen, ruiken en horen. Kortom, er is van alles te beleven in het kindertheater van Dierenpark Emmen.

De Zoo-show duurt ongeveer 30 minuten en is vooral geschikt voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Tijdens de zomervakantie is er elke dag een Zoo-show om 13.15 uur. Buiten de schoolvakanties iedere woensdag, zaterdag en zondag om 13:15 uur.
Provincie:
Tag(s):