maandag, 6. februari 2006 - 11:10

Nijmeegse verdacht van messtekerij

Nijmegen

Zondagavond is in de wijk Zwanenveld een 50-jarige Nijmeegse aangehouden omdat zij ervan verdacht wordt haar vriend met een mes in zijn hand gestoken te hebben.Rond 19.40 uur werd telefonisch aan de politie gemeld dat een man kennelijk toegang wilde tot een woning in de wijk Zwanenveld omdat hij luidkeels roepend op de voordeur stond te bonken.

De politie ging erheen en zag dat er bloed voor de voordeur lag en aan het handvat van de voordeur zat. In de woning was de 50-jarige Nijmeegse aanwezig. Zij deed de voordeur open. De politie vroeg haar van wie dat bloed was. Zij antwoordde dat dit van haar vriend was omdat zij hem met een mes in zijn hand gestoken zou hebben.

Haar vriend, een 53-jarige Nijmegenaar, was inmiddels naar het ziekenhuis gegaan om zich te laten behandelen. Zij overhandigde de politie het mes waarmee zij gestoken zou hebben. Het mes is in beslag genomen. De Nijmeegse is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt nog een nader onderzoek in en er wordt proces-verbaal tegen haar opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):