zaterdag, 20. mei 2006 - 9:16

Nog enkele plaatsen voor het kinderkamp

Zeeland

De gemeente Tholen organiseert ook dit jaar een kinderkamp met als thema Tropisch/Onbewoond eiland voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar uit de gemeente Tholen voor wie het niet vanzelfsprekend is om met vakantie te gaan. Voor dit kinderkamp zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Het kinderkamp wordt gehouden aan het eind van de zomervakantie. Van zaterdag 5 augustus t/m donderdag 10 augustus 2006 op kampeerboerderij "Ons Thuis" in Ommel. Een team van ervaren vrijwilligers en een jongerenwerker van de gemeente Tholen staan klaar om de kinderen een spec-taculaire vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin ontspanning, plezier en gezelligheid centraal staan. Een vakantie om nooit te vergeten.

De deelnemersbijdrage voor het kinderkamp is € 30,- per kind. De overige kosten worden gedekt door sponsoren. Ouders die een bijstandsuitkering ontvangen, kunnen bij de afdeling Sociale Zaken van de gemeente een tegemoetkoming aanvragen voor de deelnemersbijdrage.

Met dit kinderkamp borduurt de gemeente Tholen verder op de succesvolle kinderkampen van de afgelopen jaren als het Piratenkamp uit 2001, het Indianenkamp van 2002, het Glitter en Glamourkamp van 2003, het kamp Een reis rond de wereld uit 2004 en de Muziekvierdaagse uit 2005.

Wie in aanmerking wil komen voor deelname aan het kinder-kamp kan contact opnemen met Jordi Reuvers (jongeren-werker gemeente Tholen). Hij is te bereiken op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur op nummer 0166- 66 82 43.
Provincie:
Tag(s):