zondag, 23. april 2006 - 13:36

Nog nooit van BOB gehoord?

Deventer

Vrijdagavond en zaterdagmorgen werden op de Brinkgeversweg, Zutphenseweg en Holterweg door de politie alcoholcontroles gehouden. Tien bestuurders hadden kennelijk nog nooit van BOB gehoord.

Op de Brinkgreverweg werd vrijdagavond een 37-jarige automobilist uit Schalkhaar gecontroleerd. De ademanalyse gaf als uitslag 315 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.

Op de Zutphenseweg werd vrijdagavond een 40-jarige automobilist uit Deventer gecontroleerd. De ademanalyse gaf als uitslag 620 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Op de Zutphenseweg werd rond middernacht een 47-jarige bestuurder van een bestelauto uit Doetinchem gecontroleerd. De ademanalyse gaf als uitslag 675 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.

Op de Holterweg werd zaterdagmorgen omstreeks 02.45 uur een 40-jarige automobilist uit Deventer gecontroleerd. De ademanalyse gaf als uitslag 275 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod

Omstreeks 03.00 uur werd op de Holterweg een 34-jarige bromfietser uit Deventer gecontroleerd. De ademanalyse gaf als uitslag 760 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Even voor drie uur werd op de Holterweg een 23-jarige automobilist uit Deventer gecontroleerd. De ademanalyse gaf als uitslag 430 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.

Op de Hoge Hondstraat werd zaterdagmorgen omstreeks 02.45 uur een 40-jarige automobilist uit Deventer gecontroleerd. De ademanalyse gaf als uitslag 540 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod. De auto reed zonder verlichting. Op de Diepenveenseweg reageerde de bestuurder op het stopteken. Tijdens het remmen zagen de politiemensen dat de auto tot stilstand kwam tegen een geparkeerde auto, die aan de rechterzijde op een parkeerplaats stond. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Ook wordt er proces-verbaal opgemaakt voor gevaarlijk rijgedrag en de aanrijding.

Op de Holterweg werd zaterdagmorgen omstreeks 03.15 uur een 53-jarige automobilist uit Deventer gecontroleerd. De ademanalyse gaf als uitslag 280 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod

Op de Holterweg werd zaterdagmorgen omstreeks 02.45 uur een 19-jarige automobilist uit Leeuwarden gecontroleerd. De ademanalyse gaf als uitslag 645 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod De man was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Tevens was de auto niet voorzien van een geldige APK. Ook was de auto niet verzkerd. Voor deze feiten wordt ook proces-verbaal opgemaakt.

Op de Holterweg werd zaterdagmorgen omstreeks 03.05 uur een 37-jarige automobilist uit Zutphen gecontroleerd. De ademanalyse gaf als uitslag 365 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod
Provincie:
Tag(s):