zondag, 10. september 2006 - 23:11

Normaal op Sallandse Septemberfeesten

Hardenberg

Aanstaand weekend krijgt NO Nederland de primeur van de “Sallandse Septemberfeesten�. Twee dagen feest in een megafeesttent in Den Velde, bij Gramsbergen. Op het terrein aan de Kerkenkastweg in Den Velde komt vrijdag NORMAAL optreden en zaterdag tientallen Duitse artiesten tijdens een origineel STIMMUNGSFEST, naar Zuid-Duits voorbeeld.

Vrijdag 15-09: BOERENROCKAVOND met optredens van de band Mooi Wark en de boerenhelden van Normaal. Normaal hoeft bijna geen introductie. Het enige belangrijke is, dat de band weer in de ‘oude’ bezetting gaat optreden en daarmee zeker nóg meer fans richting Den Velde zullen afreizen. De tent gaat open om 20.00 uur en Mooi Wark start om 21.00 uur. Kaarten voor deze avond kosten 18 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de avondkassa.

Zaterdag 16-09: “STIMMUNGSFEST�. In samenwerking met presentator Wijbrand van der Sande van het beroemde radioprogramma “Spiel mir Einer� is er een prachtige invulling gegeven aan deze unieke Duits-Oostenrijkse avond met een aantal fantastisch gezellige live bands en artiesten. Die Hegl (Oostenrijk), één van de beste Zillertalergroepen en Die Klostergold Express (Duitsland) met een iets steviger geluid, staat garant voor 100% feest! Tussen de live bands zullen soloartiesten als Werner Redlich (Duitsland); dé nieuwe schlagersensatie en Florian Fesi aus dem Bayerwald (Duitsland).

Een groot authentiek muziekfeest dus, met originele Oostenrijkse decoraties in de tent, lange tafels en banken tot aan het podium, grote bierpullen, Bayrische kleding, gegrilde hanen, varken aan het spit, beenham, schnapps en noem maar op. Kaarten voor het Stimmungsfest kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15,- euro aan de avondkassa. De tent gaat zaterdag 16 september open om 20.00 uur, het programma begint een half uur later. Beide avonden duren tot 01.00 uur.

Voor beide avonden zijn er dus kaarten in voorverkoop, maar ook combikaarten voor beide avonden: deze kosten slechts 25 euro. De voorverkoop loopt bij de voorverkoopadressen: De Blauwe Shop, Podium Hardenberg, Muziekcafe De Troubadour, www.Ticketservice.nl en de website PodiumGroep.nl. De Sallandse Septemberfeesten is een productie van Podium BV Hardenberg.
Provincie:
Tag(s):