woensdag, 2. augustus 2006 - 15:10

Notdogs van de barbecue!

Zoutelande

LLinke Soep is op vakantie en neemt haar luisteraars mee! Drie weken lang wordt er uitgezonden vanaf minicamping Boogaard, in het liefelijke Zeeuwse Zoutelande. In deze tweede aflevering probeert Vibeke Helder van de Nederlandse Vegetariërsbond, Marcel ervan te overtuigen dat het niet alleen maar feest is als er beesten op de gril liggen.

Vibeke lanceert dan ook de V-day op de camping, elke vrijdag geen vlees of vis. Harry Voss van de Stichting Wakker Dier, serveert aan de campinggasten gratis VeggieDogs. Dat zijn net echte hotdogs, maar dan zonder vlees. LLinke soep is vrijdag 4 augustus tussen 20.00 en 21.00 uur te horen op Radio1.

Conservatoriumstudente en singer-songwriter Coco maakt haar opwachting rond het kampvuur. Deze 23-jarige schone zou wel eens de ontdekking van 2006 kunnen worden. Geïnspireerd door Alanis Morisette, Janis Joplin en Billy Holiday speelt zij samen met haar gitarist een aantal prachtige liedjes.

Verder brengt Barbara ons weer stapels nieuws en maken we wederom kennis met de milieuvriendelijkste camping van Nederland. Nu maar hopen dat de zon schijnt!

LLinke Soep is een jongerenmagazine over Praktisch Idealisme. Het is iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 uur te beluisteren op Radio1. LLinke soep is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren om een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.
Provincie:
Tag(s):