woensdag, 26. april 2006 - 18:14

Nuijtens en Treble zetten Valkenburg op de kaart

Burgemeester Constant Nuijtens van Valkenburg reist donderdag af naar Parijs om daar samen met de groep Treble Valkenburg te promoten. Hij doet dit om het Zuid-limburge plaatsje aan de Geul als Wereldwielerstad internationale bekendheid te geven.

Om de grote Treble-tour te kunnen betalen heeft Treble een unieke actie bedacht. Zij gaan Europa verkopen! Valkenburg aan de Geul is trots op Treble en met plezier steunt de gemeente de groep, die een tweetal Valkenburgers in haar gelederen heeft. Om deze bijzondere inwoners in hun tour te ondersteunen heeft de gemeente Valkenburg aan de Geul een tweetal landen gekocht.

‘Valkenburg aan de Geul wil graag de groep met enkele enthousiaste Valkenburgers op deze manier helpen. Ik zal dan ook meegaan met Treble naar Parijs, de hoofdstad van het land Frankrijk dat wij als gemeente hebben gekocht. Ik zal hun daar helpen hun lied en onze Wereldwielerstad Valkenburg aan de Geul te promoten. Onze gemeente staat dit jaar namelijk in het teken van het bruisende Wielerjaar Valkenburg aan de Geul 2006, waarin Protourklassieker Amstel Gold Race, de aankomst van de derde etappe in de Tour de France en de Europese kampioenschappen voor junioren en beloften onder 23 jaar de absolute speerpunten zijn’, aldus Nuijtens.
Provincie:
Tag(s):