zaterdag, 27. mei 2006 - 19:56

Onbekend meisje steekt bejaarde vrouw in rug

Breda

Een nog onbekend meisje heeft zaterdagmiddag op de David ’t Kindtstraat een 71-jarige inwoonster van Breda zonder aanleiding met een scherp voorwerp in haar rug gestoken. Het slachtoffer is met een diepe steekwond overgebracht naar een ziekenhuis.

De vrouw liep rond 16:00 uur met haar rollator van winkelcentrum Moerwijk over de David ’t Kindtstraat, waarbij zij ter hoogte van het postkantoor een ca 16-jarig meisje met blond krullend haar passeerde. Toen de bejaarde vrouw aankwam bij de centrale ingang van ouderenwoningen voelde zij een klap in haar rug en bleek zij door het meisje, dat gekleed was in een blauw jack, in haar rug te zijn gestoken.

Van het slachtoffer werden geen spullen gestolen. De ambulance heeft de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij aan een twee centimeter diepe steekwond is behandeld. Het meisje, die mogelijk een bril droeg, is vermoedelijk weggelopen in de richting van de Casterleestraat. De politie heeft enkele getuigen gehoord en is begonnen met een buurtonderzoek.
Provincie:
Tag(s):